Netwerken

Netwerken

Het gebruik van digitale netwerken is niet meer weg te denken uit het hedendaags onderwijssysteem. Mede door Covid-19 zitten we nu allemaal dagelijks achter Teams. Waarin er een hoop genetwerkt wordt. De Burgerschool werk uitsluitend via teams omdat dit een veilige en goed georganiseerde omgeving is. Alles wat we nodig hebben (van jaarplannen tot afwezigheid vaan leerlingen) is te vinden binnen Teams.

Op dit moment heb ik een Twitter, facebook, instagram, linked in en een TikTok Account Niet op alle platformen ben ik even actief. Vanuit mijn vorige baan als muzikant waren deze platformen mijn vormen van reclame voor het bedrijf. Een mooie manier om naar buiten te treden en jezelf onder de aandacht te brengen. In mijn onderwijscariere is het vooral Instagram waar ik graag mijn eigen belevenissen maar ook die van de school waarop ik werk en de koepel waarvoor ik werk deel. Door leuke verhalen te maken en regelmatig post brengt het de school onder de aandacht.

Naast dat ik voor mij zelf mij profileer online netwerk ik binnen de koepel met de zogenaamde ICT innovatoren. Deze groep fanatieke leraren helpen de scholen bij het bedenken, uitvoeren en borgen van ICT binnen de koepel.